SourceGear DiffMerge

SourceGear DiffMerge

Een geweldige tool voor het vergelijken en samenvoegen van bestanden voor Windows, Mac en Linux
Gebruikerswaardering
2.5  (2 stemmen)
Jouw stem
Score
1.6
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma ontving 4 onderscheidingen
DiffMerge is een applicatie visueel vergelijken en samenvoegen van bestanden voor Windows, Mac OS X en Linux.
Product kenmerken:
- Een grafische weergave van de wijzigingen tussen twee bestanden. Inclusief intra-regel te markeren en volledige ondersteuning voor het bewerken.
- Een grafische weergave van de veranderingen tussen de 3 bestanden. Maakt automatisch samenvoegen (wanneer het veilig is om te doen) en volledige controle over het bewerken van het resulterende bestand.
- Klik met de rechtermuisknop op twee bestanden in Windows Explorer diff ze onmiddellijk.
- Regelsets en opties bieden voor aangepaste uiterlijk en gedrag.
- Compatibel met 42 verschillende karakters.
- Identieke functie is ingesteld op Windows, Mac OS X, en Linux.
- Wanneer het resultaat optie wordt gebruikt, DiffMerge nu eindigt het met een exit status die een afspiegeling is van de staat van het samenvoegen (MERGE-RESOLVED, MERGE-ABORTED, ERROR, enz.)
- Ondersteuning voor het opslaan van de inhoud van een Folder Window naar een bestand. Dit creëert een UTF-8 CSV met de rijen die momenteel worden weergegeven in het venster (met inachtneming van de verschillende Tonen/Verbergen op de werkbalk knoppen).
- Ondersteuning voor Explorer Integration (EI) op 64 beetje Windows XP en Vista. DiffMerge is nog steeds een 32 bits toepassing en draait op 32 en 64 bits systemen. Echter, de EI DLL die haken in Windows Explorer moet worden dezelfde bit-heid als het platform. Dit persbericht bevat 2 versies van de DLL.
Info vernieuwd op: