SourceGear DiffMerge

SourceGear DiffMerge

Egy nagyszerű eszköz arra, hogy összehasonlítsák, összevonása fájlok Windows, Mac, Linux
Értékelés
2.5  (2 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
2.4
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 4 díjat kapott
DiffMerge egy olyan alkalmazás, hogy vizuálisan össze merge fájlok Windows, Mac OS X Linux.
Product jellemzők:
- Grafikusan mutatja, hogy a változások között két fájlt. Tartalmazza az intra-line kiemelve, teljes mértékben támogatja a szerkesztést.
- Grafikusan mutatja, hogy a változások között 3 fájlokat. Lehetővé teszi az automatikus összevonása (ha ez biztonságosan megtehető), valamint a teljes ellenőrzést a szerkesztést az eredményül kapott fájl.
- Kattintson a jobb gombbal bármelyik két fájlok Windows Explorer, hogy diff őket azonnal.
- Rulesets, majd az opciók számára testre szabott megjelenés, a viselkedés.
- Kompatibilis a 42 különböző karakterkódolás.
- Azonos funkciót állítsa on Windows, Mac OS X, Linux.
- Ha a /eredmény az opció használható, DiffMerge most kilép a kilépési állapot, amely tükrözi, hogy az állam a merge (MERGE-RESOLVED, MERGE-ABORTED, ERROR, stb.)
- Támogatás a megtakarítás a tartalmát egy Folder Window, hogy egy fájlt. Ez létrehoz egy UTF-8 CSV tartalmazó sorok jelenleg megjelenik az ablakban (tiszteletben tartva a különböző megjelenítése/Elrejtése gomb az eszköztáron).
- Támogatás a Explorer Integration (EI) 64 kicsit Windows XP, Vista. DiffMerge még egy 32 kicsit alkalmazás fut 32, 64 bites rendszerek. Azonban a EI DLL, amely rákapcsolódik Windows Explorer azonos kell, hogy legyen kicsit-ness, mint a platform. Ez a kiadás tartalmazza a 2 verzió a DLL.
Információ frissítve: